As 68 as 69-ta, ky është pozicioni më i nxehtë për këtë vit!

Qëndrimi besnik i pozicioneve të njëjta në seks mund ta zbehë pasionin në marrëdhënien tuaj, por fatmërisht ka shumë mënyra për të ndaluar rutinën në dhomën e gjumit.

Provimi i pozicioneve të reja është një rrugë e sigurtë që u ndihmon të ndizni zjarrin mes teje dhe partnerit.

Pozicioni më i nxehtë i këtij viti është “cowsquat” (një term që në shqip nuk mund ta përshtatësh tamam referuar seksit), ku vajza qëndron sipër.

Por, ndërsa lëvizja lejon zonjat të marrin kontrollin në dhomën e gjumit dhe të ndezin pasionin, ky pozicion mund të jetë i lodhshëm nëse e zgjasni në kohë, kështu që preferohet të ndryshoni pozicion herë pas here dhe të riktheheni sërish tek ky.

Ekspertja e seksit, Tracey Cox zbuloi se si ta bëni të dobishme këtë teknikë.

Ai tha:

Ajo ulet në këmbë përpara tij, ngadalë e pozicionon veten mbi organin e tij dhe menjëherë balancohemi ose në gjunjët tuaj. Këndi është krejtësisht i ndryshëm dhe është shumë më e lehtë për ju të merrni kënaqësi.