As Sokol Bashota nuk po e ka të lehtë në Klinë, ja çka po ndodh me rezultatet atje (Dokument)

Megjithëse Klina konsiderohet një nga bastioned e PDK’së, kandidati për kryetar i kësaj komune Sokol Bashota, është vetëm me afro 2000 vota para kandidatëve të LDK’së dhe AAK’së.

Në këtë mënnyrë, Besim Hoti i LDK’së, deri tani sipas rezultateve të KQZ’së ka 4.051 vota apo 23,69 për qind ndërkaq Zenun Elezaj i AAK’së, ka 4.473 vota apo në përqindje 26,16.

Sokol Bashota i PDK’së ka 36,80 % me 6.292 vota.