Asnjë “lëvizje” nga LDK-ja

Janë bërë 1 orë e 30 minuta nga fillimi i mbledhjes së kryesisë së LDK-së.

Mirëpo, ende nuk ka asnjë levizje nga kjo parti, dhe nuk dihet se kur do të përfundon mbledhja.

Ndërsa nga LDK-ja kanë thënë se pas përfundomit do të deklarohen për medie

Ndryshe, në këtë mbledhja të Kryesisë së LDK-së,  pritet të diskutohet rreth negociatave me Lëvizjen Vetëvendosje

SHPËRNDAJE