Austria miraton një ligj të ri, bashkatdhetarët duhet të kenë kujdes

Në Austri ka hyrë në fuqi ndalimi i pirjes së duhanit në automobila kur të voziten fëmijët ose të rinjtë nën moshën 18-vjeç.

Gjobat parashihet të jenë deri 100 euro dhe në rast të përsëritjes së shkeljes së njëjtë do të ketë gjoba deri në 1.000 euro.

Nga ndalesa përjashtohen kryesisht taksitë.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë)

Ndryshe në Austri jetojnë një numër i lartë i shqiptarëve nga Kosova.

SHPËRNDAJE