Avdullah Hoti tregon nëse në mbledhjen e Këshillit të Sigurisë u kërkua shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme

Zëvendëskryeministri Avdullah Hoti në një lidhje direkte në Debat Plus, nuk ka komentuar nëse në mbledhjen e Këshillit të Sigurisë është kërkuar të shpallet gjendje e jashtëzakonshme për shkak të situatës së krijuar nga koronavirusi.

Ai shkurt ka thënë se janë konsultuar për situatën aktuale dhe se nuk mund të thotë më shumë.

“Kosnultime të nevojshme dhe të zakonshme për situatën në të cilën jemi. Jemi konsultu për situatën ku jemi, kaq mund t’iu them”.

SHPËRNDAJE