Avokatja shqiptare vazhdon ti “çmend” ndjeksit me asetet e saj të bollshme

Redona Koci befason me paraqitjen e saj të fundit.

Redona e cila ka kryer studimet në juridik, por përflitet shumë për linjat trupore perfekte, ka goditur përseri,

Së fundmi ajo ka postuar disa foto, ku bukuroshja shfaqet e veshur me pantolla të bardhë dhe bluzë të kaltër, foto të cilat ajo po duket e bukur si asnjëherë më parë.

Mirëpo ajo si çco herë mahnit ndjeksit me të pasmet e saj bombasitke.