Babai mban foshnjën 6 muajshe në dritare përderisa voziste me shpejtësi të lartë një BMW (VIDEO)

Ky është momenti tronditës që është shfaqur sot në mediat sociale, në të cilët shihet një baba që mban jashtë dritares foshnjën 6 muajshe përderisa vozit BMW-në me shpejtësi të lartë.

Njeriu, i identifikuar vetëm si Roman R, nga Zelenogorsk në Siberi, e mbështolli për krahu fëmijën dhe me shpejtësi të madhe voziste nëpër një rrugë të quajtur ‘Jo seat’.

Videoja e tij ka shkaktuar zemërim në rrjetet sociale, ndërsa policia ka filluar për ndjekjen penale ndaj tij.

Në mediat sociale ai është quajtur ‘i sëmurë’, ‘idiot’ dhe ‘i pashpirt’ për shkak të veprimit që ka kryer.

SHPËRNDAJE