Babai shpëton heroikisht djalin 1 vjeçar që ra në pishinë

Një baba në Florida reagoi shumë shpejt për të shpëtaur djalin e tij një vjeçar pasi që ai po mbytej në pishinë.

Albert Passavanti dhe familja e tij ishin duke qëndruar në shtëpinë e tyre në Balm Beach të dielën.

Djali i tij, Rocco, ishte duke ecur pranë pishinës duke u munduar të kapë një lodër.

Por papritmas Rocco ra në pishinë dhe ai po mbytej.

Por Alberti ishte shumë i shpejtë në reagim duke kërcyer përmbi një pengesë që ishte para pishinës.

Djali i tij shpëtoi shëndosh e mirë.

Këto janë pamjet e reagimit të babait:

SHPËRNDAJE