Babë e bijë shqiptarë bllokohen në majën më të lartë të Arktikut, temperatura -40˚celsius

Mrika Kniqi 17 vjeçe dhe babai i saj Arianit Kniqi janë dy shqiptarët e parë në botë që kanë ngjitur majën më të lartë të Arktikut.

Babë e bijë kanë ngjitur majën Vinson 4892 metra të lartë, por kanë 8 ditë të bllokuar nga moti i ashpër.

Dy shqiptarët kanë mbetur të bllokuar në një tendë, ku temperaturat janë -40 gradë celsius.

Mrika dhe Arianit Kniqi janë bashkë me grupin e alpinistëve në majën më të lartë të Antarktidës.

SHPËRNDAJE