Banka ia hodhi në llogari 37 milionë dollarë, gruaja bëri kërkesë t’i kthente mbrapa paratë

Një grua mundi të shijojë të qenit milionere pasi banka i kaloi gabimisht në llogari plot 37 milionë dollarë.

Por ekzistenca e saj si milionere nuk zgjati shumë, pasi gruaja kontaktoi me bankën dhe vendosi menëjherë që të bëjë kthimin e parave.

Gruaja thotë se kishte hyrë te llogaria e saj për të parë gjendjen, pasi kishte dalë nga puna, dhe nuk u kishte besuar syve kur kishte parë 37 milionë dollarët.

Fillimisht shpresoi se ndoshta dikush i kishte falur para, ndaj pyeti bankën për ta verifikuar, por për fatin e saj të keq bëhej fjalë vetëm për një ngatërresë llogarie.