Banorët e Mejës tentojnë t’i ndalojnë politikanët të bëjnë homazhe

Fshati Mejë i Gjakovës që çdo vit kujton tmerrin kur 376 persona u vranë nga forcat paramilitare serbe dhe disa të tjerë vazhdojnë të mbesin të zhdukur, banorët shprehen tejet të dëshpëruar me gjendjen e varrezave.

Liderë shtetëror dhe deputetë të Kuvendit të Kosovës, kanë vizituar sot këto varreza, por banorët kanë tentuar që mos t’i lejojnë të bëjnë homazhe.

Për këtë mënyrë të protestës së banorëve është dashur të intervenojë edhe Policia e Kosovës.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë)

https://www.facebook.com/Gjksot/videos/1305437472920250/