Bedri Hamza e godet keq shefin e tij, Ramush Haradinajn

Ministri i Financave, Bedri Hamza, duke komentuar rritjen e pagave nga Kryeministri Haradinaj, tha se është një vendim i cili nuk ka prodhuar asnjë efekt financiar dhe se i njëjti nuk është zbatuar.

Hamza gjatë fjalimit të tij në Kuvend, tha se dëshiron që të ketë qartësi juridike dhe se vendimi është i pezulluar.

“.. dhe varësisht nga vendimi i kushtetueses do të jetë vendimi pasues. Kush do që e ka bo është dasht ta hulumtoj se qysh është dasht të bëhet rritja.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Kjo bëhet me ligj, duhet aprovuar në kuvend. Është reformë obligative”, shtoi ai, transmeton Express.

Kujtojmë se rritja e pagës është njëri prej vendimi që Ramush Haradinaj, por që Bedri Hamza ka vendosur mos ta zbatoj, vendim të cilin ka edhe sot në prani të Haradinajt ka treguar se nuk do ta zbatoj pa një përgjigje nga Gjykata Kushtetuese.

————————————————-

SHPËRNDAJE