Befasi: As Naser Rugova nga Familja e Presidentit nuk kalon për deputet

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës Naser Rgova, nuk ka arrtitur të marr vota të mjaftueshme për të siguruar një ulëse në Kuvendin e Kosovës.

Gazeta Metro mëson se Naser Rugova, djlai i axhës së Presidentit të ndjerë Ibrahim Rugova, nuk ka arritir te kaloj pragun për delutet në e 6 tetorit zgjedhjet 2019.

Pragu për të kaluar në LDK është minimale 7500 vota, dhe Rugova nuk ka arritur të sigurojë ato nga qytetarët e Republikës së Kosovës.

Naser Rugova fillimisht ka qenë pjesë e LDK’së për shumë vite, ndërsa pas pëeqarjes së partisë ai kaloi në LDD’në e Nexhat Dacit, ku as aty nuk gjeti rehati dhe u kthye përsëri në LDK, ku ishte deputet në legjislacioin e fundit të Kuvendit të Kosovës.

Kujtojmë, që Naser Rugova është i vetmi nga Famija e Presidentit që kandidoi për deputet në këto zgjedhje. Kjo pasi as Ukë e Teutë Rgova nuk u përfshinë në këto zgjedhje./gazetametro.net

SHPËRNDAJE