Befasi për Vitin e Ri, vallëzimi i çiftit ju mahnitë! (Video)

Ky çift për vit të ri ka befasuar me performancë. Derisa ishin duke e bërë vallëzimin ceremonial para të ftuarve, muzika ndërroi dhe gjithçka mori kahje tjetër.

Ata filluan të vallëzojnë dhe papritur iu bashkangjitën përcjellësit të dhëndrit dhe të nuses.

Shikoni videon më poshtë. /Lajmi.net/(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵)

SHPËRNDAJE