Bëj se** të egër me djalin që më troket në derë, sepse i dashuri nuk më…

Ja rrëfimi i saj i plotë: Kur djali erdhi i thashë të vinte më vonë. Ai më vendosi duart dhe më puthi dhe edhe pse ishte e vështirë ta largoja, e shtyva dhe i thashë që të vinte më vonë.

Atë natë ne vetëm pimë dhe kalum tre orë zemër me zemër. Ai është 31 vjec dhe ne më pas bëmë seks. Ishte seksi më i mirë në jetën time. Ne kemi qenë në kontakt që atëherë dhe i kam treguar që i dashuri im do të shkojë tek nëna e tij për fundjavë.

Mezi pres që ai të vijë dhe ta bëjmë sërish. Problemi është se unë gjithmonë kam menduar se tradhtia është gabim dhe kjo është arsyeja pse kërkoj këshillë.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⬇⬇⬇)

Ne kemi provuar që të dalim në takime me të dashurin dhe të provojmë gjëra të ndryshme në shtrat por asgjë nuk ka funksionuar.

Nuk e di çka të bëj? Kur është koha e duhur që të them se mjaft është mjaft?

Ja përgjigja e psikologes:

E di që është e vështirë por pasi ti ke provuar dhe nuk ke arritur të rregullosh lidhjen me të dashurin, andaj duhet të largohesh dhe të vazhdosh jetën.

Më pas bisedo me dashnorin tënd nëse edhe ai do të që të jeni bashkë.