Bekë Berisha vjen me një kërkesë të veçantë për deputetët

Deputeti i AAK-së, Bekë Berisha, ka ardhur me një kërkesë për deputetë në seancën ku po diskutohet për të pagjeturit.

Ai i’u ka kërkuar deputetëve të votojnë Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike .

“Për këto familjet e të pagjeturve dhe për të gjithë qytetarët, e kam një kërkesë për deputetë, me votu Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike. Eshtë dimër dhe qytetarët kanë nevojë” dekalroi Berisha.