Bekim Haxhiu merr përkrahje të madhe në Turiqefc, Kllodernicë dhe Kopiliq

Derisa po ofohet fundi i fushatës zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetrit, kandidatët për deputetë po vazhdojnë angazhimin e tyre, shkruan gazeta online veriu.info.

Kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, Bekim Haxhiu, ka takuar banorët e Turiqefcit, Kllodernicës dhe Kopiliqit, te cilët i ofruan përkrahje të parezervë.

Haxhiu tha se gjithmonë do të jetë besik dhe i sinqert ndaj besimit të tyre.

Kujtojmë që Haxhiu në këto zgjedhje mban numrin 109 në listën për deputet.

Shkrimi i plotë:

Faleminderit nga zemra banorëve të Turiqefc-it, Kllodernicës dhe Kopiliqit të epërm për përkrahjen.

Gjithmonë do të jem besnik dhe i sinqertë ndaj besimit tuaj për mua.

SHPËRNDAJE