“Bëmë një gabim që nuk përdhunuam gruan”, dy “bosët” shqiptar tmerruan…

Mignanego, ladri entrano in un'abitazione di via Banchieri.

Mëngjesin e 14 prillit të këtij viti dy shqiptarë kanë grabitur shtëpinë eçifti në Serra Riccò, në brendësi të Gjenova. Grabitësit mbanin në dot një shufër hekuri, dhe ishin të maskuar.

Por pas disa orë pasi ata kishin grabitur banesën, bosi i “bandës sëpyllit”, Arteve Ndreka, shqiptar 37-vjeçar, komentoi në profilin e tij në “Facebook”, me shokun e tij Spartak Cakoni patrioti, 25 vjeç lidhur
me grabitje. Ata kishin filluar që të talleshin me sjelljen e viktimave, para të çiftit që ata kishin grabitur.

“Ata ishin ashtu si qengjat”, “Ishin të tmerruar nga frika”, “bëmë një gabim që nuk përdhunuam gruan, dhe partneri i saj me siguri nuk do të kundërshtonte”, ishin këto disa nga frazat që dy shqiptarët po
komentonin me njëri-tjetrin në “Facebook”.

Mignanego, ladri entrano in un’abitazione di via Banchieri.

Ata kishin spekuluar këtë bisedë që fatmirësish për të moshuarit nuk ishe vënë në praktikë. Por ata kishin goditur dhe shtëpi dhe vila të tjera në këtë zonë. Ankesat e banoreve kanë qenë të njëpasnjëshme.
Hetimet e policisë bënë të munduar që të godisnin “bandën e pyllit”, e cila kishte terrorizuar banorët në Gjenova. Ata kishin rrahur dhe plaçkitur disa të moshuar. Tashmë dy shqiptarët janë në paraburgim
dhe pritet që të jepet vendimi për ta, shkruan ilsecoloxix.it/.

SHPËRNDAJE