Besim Muzaqi: Me Vetëvendosjen në pushtet prodhuesit vendor dhe bujkut do t’i rikthejmë dinjitetin meritor

Kandidati për deputet nga radhët e Vetëvendosjes, Besim Muzaqi, ka takuar disa fermerë dhe prodhues vendorë, raporton Gazeta Online Veriu.info.

Sipas Muzaqit zgjedhjet e 14 shkurtit janë një mundësi e re edhe për bujqit dhe prodhuesit vendorë.

“Me VETËVENDOSJEN në qeverisje të Republikës, pas 14 Shkurtit prodhuesit vendor dhe bujkut do t’i rikthejmë dinjitetin meritor” – shkruan Muzaqi.

Shkrimi i plotë i tij në Facebook: