Bie në humnerë polici gjatë kryerës së detyrës në Mitrovicë

Raportohet se zyrtaret policor në detyrë derisa ishin duke u marr me një rast aksident trafiku në Mitrovicë, një i dyshuar i komunitetit serb me automjetin e tij kalon afër zyrtarëve policor me një shpejtësi të madhe, ku njeri nga zyrtaret duke tentuar t’ju shmanget rrezikut bie në një humnerë.

Zyrtari policor dërgohet në Spital-reparti i ortopedisë Mitrovicë për trajtim mjekësor.

I dyshuari është ndaluar dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit, lirohet në procedurë të rregullt.

SHPËRNDAJE