Bie nga sistemi Facebook dhe Instagram!

Dy gjigantët e rrjeteve sociale, Facebook si dhe Instagram, kanë rënë nga funksioni.

Përdorues të këtyre dy mediave sociale, janë duke u ballafaquar me probleme, duke mos pasur mundësi të qasjes në llogaritë e tyre.

Sipas raporteve të publikuara në Twitter, ky problem është hasur më shumë në zonën e Europës.

SHPËRNDAJE