Bikini dhe fizik “jashtëtokësor”, 52-vjeçarja djeg rrjetin (Foto)

Sabrina Salerno vazhdon të magjeps ndjekësit e saj të shumtë në rrjetet sociale. Koha kalon dhe këngëtarja italiane, përkundër 52 viteve që mban mb i supe, tregon për herë të parë një trup që të merr frymën, duke u shfaqur me një bikini shpërthyese në Instagram.

“Jashtëtokësorët më largojnë. Unë dua një yll që është i gjithi imi… Jashtëtokësorë të vijnë të më gjejnë. Unë dua që një planet të fillojë nga e para”, shkruan ajo në komentin e fotos, duke cituar këngën e famshme nga Finardi.

Pas fotos së fundit pikante të publikuar nga Salerno, ndjekësit e saj u lëshuan me shumë komente midis lëvdatave dhe komplimenteve pak a shumë të matura dhe bujare.