Bill Clinton në Kosovë, eskorta e tij niset nga aeroporti drejt Prishtinës

Ish-presidenti i SHBA-së, Bill Clinton, ka mbërritur në Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”.

Eskorta e tij zyrtare është nisur drejt Prishtinës.

Clinton do të marrë pjesë në shënimin e 20-vjetorit të Çlirimit të Kosovës dhe hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë. /GazetExpress/

SHPËRNDAJE