BILL GATES: BITCOIN ËSHTË MË E MIRË SE PARAJA

Avantazhi kryesor i bitcoin është se kjo monedhë është nuk kontrollohet nga asnjë bankë qendrore apo qeveri.

Miliarderin Gates Bitcoin e cilëson më të mirë se paranë.

Kjo liri është njëra ndër arsyet pse investitorët kanë ardhur për të parë monedhën si diçka të sigurtë në një botë problematike gjeopolitike.

Ai mori Bill Gates, Reid Hoffman dhe ndriçues të tjerë të panumërt në Bitcoin në tubimet e të pasurve dhe të famshëm si Lugina e Diellit.

Biznesmeni miliarder Wences Casares thotë se nuk është tepër vonë për njerëzit e interesuar për Bitcoin, shkruan Business report.

Sipas Casares “Merrni 1% ose me pak nga ajo që zotroni, invesoini ne Bitcoin dhe pastaj harrojeni këtë vlerë për pesë vitet e ardhshme. Ju ose humbni një për qind të vlerës së juaj neto, që shumica e njerëzve mund të marrin, ose do të behëni milioner”, tha ai.

Ekspertët si Wence Casares parashikojnë një Bitcoin të vetëm do të jetë me vlerë 500,000 $ deri në vitin 2030.