Bleona ua ftohë të gjithëve, në pikë të dimrit del me rroba banje në pyll

Nuk është hera e parë që ajo befason me paraqitjet dhe veshjen e saj. Por, për dallim prej rasteve të kaluara, kjo duket se ishte sfiduese edhe për të.

Në një resort tuërmarrë turistik malor, ajo së bashku me një shoqe kanë vendosur të bëjnë çmendurinë e fundit për këtë vit.

Ato kanë dal malin plot dëborë vetëm me rroba banje.

SHPËRNDAJE