Blerand Stavileci kur ishte reper (Foto)

Të gjithë e dimë që Memli Krasniqi ka qenë reper, edhe atë më i miri e më i njohuri.

Por, a e keni ditur se edhe një figur tjetër e rëndësishme e politikes kosovare është marrë me rep, madje ka qenë në një grup me Memlin?

Është fjala për Blerand Stavilecin, që gjithashtu ka qenë reper dhe pjesë e “Ritmit të Rrugës, ama për një kohë të shkurtër.

Nga arkivi i revistës Kosovarja, sjellim një foto të Stavilecit si reper.

SHPËRNDAJE