BQK mbyll Monegon dhe Iute Credit

Banka Qendror e ka Kosovës ka marrë vendim të mbyll dy institucione mikrofinanciare që veprimtarinë e tyre e kanë zhvilluar në Kosovë.

Ato janë Iute Credit dhe Monego.

Lajmi është bërë i dijshëm nga vetë Banka Qendrore në një konferencë të jashtëzakonshme për media.

Banka Qendrore e Kosovës mban konferencë të jashtëzakonshme

Publiée par IndeksOnline sur Vendredi 6 décembre 2019

SHPËRNDAJE