Braktiset foshnja e posalindur në këtë qytet të Kosovës

Një çift është arrestuar pasditen e djeshme në Prishtinë, nën dyshimin e bazuar se kanë bërë ndryshimin e statusit të fëmijës të posalindur dhe

pas lirimit të fëmijës të posalindur është braktisur nga nëna e saj.

Policia njofton se në bashkëpunim me punëtorin e Qendrës për Punë Sociale foshnja e braktisur është kthyer në vendin e sigurt dhe është nën përkujdesje mjekësore.

Të dyshuarit pas intervistës janë liruar me urdhër të prokurorit kujdestar.

SHPËRNDAJE