Budallakia e politikanit serb! Kërkon që bota të mbajë referendum se kuj i takon Kosova?

Politikani serb i quajtur ndryshe Palma në një takim me ambasadorin e Kubës, tha se nga dhjetë vendet më të populluara të botës, shtatë nuk e kanë njohur pavarësinë e Kosovës, përkatësisht Kina, India, Indonezia, Brazli, Federata Ruse, Nigeria, Meksika.

Në këto vende, shton ai, jetojnë më shumë se pesë miliardë njerëz dhe në vendet që e kanë njohur Kosovën më shumë se dy miliardë.

Nëse Serbia mund të nisë një referendum në botë për këtë temë, rezultati do të ishte në favorin tonë 2: 1 për Serbinë, tha lopa Markoviq.

SHPËRNDAJE