Burri i vendos kamera për të parë gruan e tij në shtëpi, ja çfarë po bënte ajo (VIDEO)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Burri ka vendosur kamera në shtëpi që gjatë kohës që nuk gjendet aty, të mund të shikojë se çfarë po ndodh në shtëpinë e tij.

Në një video te publikuar në internet, ka ndodhur e njëjta gjë.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Ai vendosi kamera në shtëpi për të parë gruan e tij se çfarë bën gjatë kohës që ai nuk gjendet aty. (Kliko mbi reklamë dhe pastaj shikoje videon)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE