Burri më tradhtonte dhe vjehërria e dinin këtë, jam lënduar që ma fshehën

E kuptova se burri im më tradhtonte vetëm kur një zonjë më thirri në telefon. Unë u shkatërrova pasi mendova se martesa jonë ishte e fortë.

Unë jam 33 vjeçe dhe burri im është 35 vjeç. Ne kemi qenë të martuar për tetë vjet dhe kemi një vajzë trevjeçare.

Por ajo që më ka lënduar edhe më shumë është se prindërit e burrit tim e dinin se burri im kishte një lidhje dhe madje miqësohej me të dashurën e tij.

I urrej ata për tradhti por ata veprojnë sikur kjo nuk ishte asgjë.

Ata jetojnë më larg nesh, kështu që nuk i shohim ata shpesh, por nuk dua t’i shoh përsëri.

Ne kurrë nuk kemi pasur një bisedë rreth asaj se që sa e dinin. Ajo është si një sekret i madh që të gjithë e dinin e vetëm unë jo, transmeton Indeksonline.

Përgjigja:

Prindërit zakonisht e ndjejnë se duhet të qëndrojnë pranë fëmijëve të tyre edhe nëse e dinë se sjellja e tyre është e gabuar.

Ata ndoshta ishin të shqetësuar se mund t’i bënin gjërat edhe më keq, nëse do të thoshin ata nuk e kanë ditur se si do reagoni dhe çfarë do të ndodh më pas me ju.

Kini kujdes të mos merrni mbi ta zemërimin që ju mund ta ndjeni me burrin tuaj. Më mirë tani është të merrni me burrin tuaj dhe martesën.

SHPËRNDAJE