Buzhala e Kelmendi në të njëjtën minutë postojnë status me përmbajtje të njëjtë

Sot, në orën 7 të mëngjesit ka filluar zyrtarisht heshtja parazgjedhore e cila zgjat deri nesër në orën 7 kur fillon procesi i votimit, shkruan gazeta online veriu.info.

Pas hyrjes zyrtare në heshtjen parazgjedhore, pothuajse në minutën e njëjtë dy gazetarët kosovar, Berat Buzhala dhe Adriatik Kelmendi, shkruan statusa me përmbajtje të njëjtë.

Që të dy kanë bërë thirrje që heshtja parazgjedhore vlen për politikanët dhe mediat por jo edhe për qytetarët e zakonshëm dhe rrjetet sociale.

Më poshtë ju sjellim statusat e dy gazetarëve që bëjnë thirrje qytetarëve që të shprehen edhe ditën e sotme e sidomos nesër në zgjedhje përmes votës së tyre: