Çdo ndodhë? Rama paralajmëron komunikim në orën 19:00

Kryeministri Edi Rama, ka lajmëruar një komunikim në orën 19:00 “për krimin e rëndë që u krye ndaj pronës së përbashkët dhe investimit të kryer sipas ligjit, në funksion të sigurisë afatgjatë të lëvizjes dhe mirëmbajtjes së Rrugës së Kombit”, shkruan ai në rrjetet sociale.

“Sot në 19.00 komunikim i drejtëpërdrejtë me shqiptarët për krimin e rëndë që u krye ndaj pronës së përbashkët dhe investimit të kryer sipas ligjit, në funksion të sigurisë afatgjatë të lëvizjes dhe mirëmbajtjes së Rrugës së Kombit”. – shkruan Rama.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

SHPËRNDAJE