Çdo prind që do të lind fëmij nga 1 gushti, do të merr mbo 3700 euro kesh dhe do ti rritet kaq paga

Presidenti i Turqisë, Reccep Tayyp Erdogan ka marr edhe vendimin e tij të parë pas vazhdimit të mandatit të tij ti si president, transmeton Gazeta NewBorn.

Erdogan është fokusuar në vendimin e tij të parë në shtimin e popullisisë turke.

Vendimi i parë i Erdoganit në qeverisjen e re.

Secilit prind që i lindë një fëmijë do ti shtohet paga për 10 % dhe për fëmiun do të kujdeset shteti deri sa të fillojë shkollimin, shkruajnë mediat turke transmeton Gazeta NewBorn.

Çdo prindi që i bën 5 fëmijë do ti dhurohet banesë dhe 20000 lira.(3,719.96)Euro

SHPËRNDAJE