Çelu tokë: Ministri i Brendshëm nuk di si shkruhet as fjala “sot”

Ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa, e meriton notën njësh në drejtshkrim. Në dy-tre rreshta ai ka bërë gjashtë gabime drejtshkrimore. Nuk e di as si shkruhet fjala “sot”, e shkruan “sotë”. Këtë shkarravinë e ka publikuar në Facebook-un e tij, përmes të cilit njofton për një takim që ka mbajtur me kryeministrin e dorëhequr Ramush Haradinaj.

Ekrem Mustafa që mori pozitën e ministrit të Punëve të Brendshme, me sugjerim të “Labit” (Labinot Tahirit), veç pse është nga Ferizaj, po thellohet në skandale çdo ditë e më shumë.

Për gabimet e rënda drejtshkrimore po kritikohet nga shumë persona.

Për më shumë shikoni postimin dhe binduni:

Pas reagimeve, Ekrem Mustafa e ka fshirë postimin. Më pas e ka publikuar një postim të ri, që ka më pak gabime.

I pari që ka reguar për gabime, ka qenë Besian Mustafa, zëdhënës i LDK-së.

SHPËRNDAJE