Çfarë disponimi kanë Daut Haradinaj dhe Labinot Tahiri

Ish-deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj, ka publikuar një fotografi së bashku me Labinot Tahirin, menjëherë pas shpërndarjes së Kuvendit të Kosovës.

“Me disponim të mirë si ish deputet”, ka shkruar Haradinaj.

SHPËRNDAJE