Çfarë do të mendoj Qëndresa kur i sheh Labin me Shkurtën në këtë foto?

Janë miq të mirë, Shkurta dhe Labi shpeshherë shihen së bashku.

Labi moderator dhe Shkurta këngëtare, në shumë raste i ndajnë edhe vendet e përbashkëta.

Por, në këtë foto duket se ata nuk janë në ambiente pune. Labi shihet tek sa i servon çaj Shkurtës, dhe ajo nuk mund ta lëshonte rastin pa e shkrepur një fotografi.

Mënyra e pazakontë e selfie-s ishte ajo që do të tërhiqte vëmendje. Ata janë afruar aq shumë, sa që Qëndresën do ta bënte xheloze.

SHPËRNDAJE