Çfarë flitet në Prishtinë për Gilin dhe Ilirin? (Pamje)

Që nga fillimi kur u bënë të njohur, ata kanë mbetur të njëjtë, pa ndryshime dhe të dashur për publikun e gjerë.

Dyshja ka vërtetë një bagazh të madh në karrierën e tyre shumëvjeçare, ndërkaq e habitshme është se kur kthehemi nga e kaluara, ata nuk kanë ndryshuar fare edhe përkundër viteve.

Për këtë flasin edhe vet fotografitë, flet edhe vet Prishtina që këta dy yje i njeh ndër vite, e që gjithmonë thuhet se mbetën të njëjtë./Kosovarja/

SHPËRNDAJE