Çfarë i pret këtë verë bashkëatdhetarët në Kosovë

Ministria e Diasporës paralajmëron organizimin e një vargu të aktiviteteve.

Rreth 200 aktivitete organizohen gjatë qëndrimit të tyre në Kosovë dhe tashmë po bëhen përgatitje para ardhjes së  bashkatdhetarëve nga diaspora në pushime verore në vendlindje.

Ministria e Diasporës paralajmëron organizimin e një vargu të  aktiviteteve. Përgatitjet po bëjnë edhe policia dhe aeroporti i Prishtinës.
class=”video-container”><

SHPËRNDAJE