Çfarë po kërkon Bulliqi në Qeveri?

Kryeministri Ramush Haradinaj bashkë me Liderë tjerë të partive politike janë duke zhvilluar takim brenda në Qeverisë me deputet e Listës Serbe.

Kjo për ta bindur Listën Serbe për të qëndruar në seancën ku pritet ratifikimi i demarkacionit.Mirëpo, gjatë takimit të kryeministrit me LS-në, është parë duke hyrë edhe gjeografi Shpejtim Bulliqi.

Kujtojmë, se raporti i tij është pranuar në marrëveshjen e re të arritur mes përfaqësuesit e partive, si raport orientues.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)