Çfarë po ndodh me fytyrën e Adriana Matoshit? Gjendja… (Foto)

Realisht, që nga inkuadrimi i saj në serialin “O sa mirë”, Adriana Matoshi është bërë shumë më e famshme.

Suksesi nuk i ka munguar asnjëherë në aspektin profesional, por është njohur nga një komunitet i caktuar njerëzish, ndërkaq tani është figurë tejet popullore dhe mjaftë e pëlqyer.

Adriana Matoshi ka ndryshuar edhe lukun. Sot, shfaqet dukshëm më “cool” dhe kjo ka bërë që stili i saj të admirohet sidomos nga të rinjtë. E, nuk ka ndryshuar vetëm stili, por edhe fytyra e saj, shkruan “Kosovarja”.

Shikoni Adrianen e dikurshme dhe të tanishme dhe gjeni dallimet.

 

SHPËRNDAJE