‘Ciao’ brenda shtëpisë së Milaim Zekës: Si është të jetosh vetëm me vajza

Milaim Zeka tregon si është të jetosh në një shtëpi vetëm me femra.

Këtë javë në rubrikën ‘Ciao’ në emisionin ‘Tour de cool’, Milaim Zeka na dërgon brenda shtëpisë së tij dhe rutinës së përditshme.

Ndër të tjera, ai tregon se si është për një mashkull të jetojë vetëm me femra.

Ky është ‘rrëfimi’ i tij: 

SHPËRNDAJE