Çifti i la bakshish kamerieres 1200 dollarë, atë e ‘lëshuan këmbët’

Me pak fjalë dhe buzëqesh kamerierja Brianna Siegel është nderuar nga një çift me 1200 dollarë në faturë prej 20 dollarëve.

Siegel i ka shërbyer çift të martën në mbrëmje në një bar në Woodbridge, në shtetin amerikan New Jersey.

Me të paguar faturën, çifti i tha kësaj kameriere një zarf me kusht që të hapte kur të shkonte në shtëpi. Ajo për News 12 New Jersey tha se pothuajse e lëshuan këmbët kur u kthye në shtëpi dhe e hapi atë kontroll dhe në zarf pa 1200 dollarë, transmeton gazetametro.net

Çifti i kishte lënë asaj edhe një shënim në të cilin shkruante: “Sa herë që gjërat të shkojnë rëndë, dije që Perëndia do të jetë me ju.”

Siegel tha se e ka thyer çekun dhe që paratë do t’i shfrytëzon për t’u regjistruar në shkollën për motër medicinale dhe për një makinë të re.