Cili është donatori më i madh që ka dhuruar në shoqatën e tij, tregon Halil Kastrati

Z. Halil Kastrati ka folur për donatorët dhe shoqatën e tij, ‘Jetimët e Ballkanit’.

Në një intervistë për emisionin ‘SevenBizz’, Halil Kastrati ka zbuluar shumë detaje rreth shoqatës së tij për t’i ndihmuar njerëzit në nevojë.

Mes tjerash, ai ka treguar edhe cili është personi që ka dhuruar më së shumti të hodha për të ndihmuar përmes kësaj shoqate.

Përgjigjen e Halilit mund ta ndiqni në videon më poshtë:

SHPËRNDAJE