Cka ngjau me të vërtetë në mes të KFOR-it francez dhe UÇK-së në Mitrovicë në vitin 1999

Eshtë publikuar filmi bazuar në ngjarjen e cila ka ndodhur në mes UÇK-së dhe KFOR-it FRANCEZ

Mjafton të shikoni deri në fund sekuencat e dokumentarit me ngjarje të vertet në kohën e luftes 1999.

Bëhet fjalë për një film francezo- spanjoll ku shohet se devojohet nga e verteta.

Shihni videon!

SHPËRNDAJE