Dafinës nuk i duhen bikinet. Ja me çka mbulon ‘zogun’

Të gjitha paraqitjet e saj lenë nam.

Këngëtarja e njohur dhe mjaftë e pëlqyer Dafina Zeqiri arrin të befasojë me ndryshimet që i bën në trup, duke u shfaqur gjithmonë unike

Ajo po e tregon se është meraklike e tatuazheve, duke mbushur krejt trupin me tato të ndryshme të cilat kanë një kuptim të veçantë për të.

Nuk I ka lenë anash as pjesët intime të cilat i ka mbuluar me tatuazhe të llojeve të ndryshme dhe mjaftë interesante.

Kjo më së miri vërehet tek ky imazh, ku këngëtarja edhe mos të ishte zhveshur në bikine, i gjithë trupi i saj është i mbuluar.

SHPËRNDAJE