Dasmë alla shqiptare gjuajnë me kallasha midis Amerikës (Pamje të rralla)

Një familje shqiptare në Amerikë dasmën e një familjari e kanë festuar edhe me armë

Në këtë video mund të shihni se si të rinjtë shkrepin me disa lloj armësh nga gëzimi, teksa në sfond shihet edhe nusja me vello dhe dasmorët që po e shijojnë këtë perfomancë gjuajtjesh.

“Na ka rrit tradita me pushkë e çifteli”, shkruhet në këtë video: