Degjeneron Bajram Gecaj: Po rrejnë si qeni

Anëtari i LDK-së, Bajram Gecaj ka përjashtuar çdo mundësi të një bashkëpunimi në mes partisë pjesë e së cilës është ai dhe koalicionit PANA.

Madje ai ka përdorur gjuhë të ashpër ndaj atyre që ngrenë kësi hipoteza.

Ja postimi i plotë i Bajram Gecajt:

RREJNË SI QENI

I kërkoj falje opinioni publik për nivelin e ulët të shprehjes, por nuk më ka mbet rrugë tjetër pa e thënë troç se të gjithë ata të cilët po deklarojnë ditëve të fundit se LDK do t’i bashkëngjitet PANA(fakës) pas zgjedhjeve lokale po “rrejnë si qeni”.