Deputeti Bekim Haxhiu viziton intenzivën e QKUK-së

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Bekim Haxhiu, ka vizituar mbrëmë intensivën e QKUK-së, raporton Gazeta Online Veriu.info.

Haxhiu u dha mbështetje pacientëve dhe stafit mjekësor që po punon pa ndal në këtë gjendje pandemie që gjendemi.

Deputeti është falënderuar nga stafi mjekësor të cilët kanë thënë se në orën 21:15 intensiva qendrore Prishtinë e gjen vetëm një deputet afër tyre duke i mbështetur për punën që po bëjnë.

No description available.