Deputeti i AAK-së: Populli i Kosovës ja pa sherrin qëndrimeve të Rugovës deri në 1999

Megjithëse kryeministri në largim Ramush Haradinaj tha fjalë të mëdha për ish-presidentin historik Ibrahim Rugova, njëjtë nuk mendon dhe deputeti i kësaj partie Shkumbin Demaliaj.

Demaliaj me anë të një shkrimi në Facebook po thotë se pasojat e qëndrimit pacifist të Rugovës i mbarti populli i Kosovës.

Ai tutje shkrimin e tij e vazhdon duke thënë se UÇK-ja do të ekzistojë gjithmonë duke i bashkangjitur një shkrim të Rugovës ku e mohonte ekzistencën e UÇK-së.

Postimi i plotë :

Shumë popull interesant jemi..!!

Një nga urdhërat e Drejtësisë është:
Alterum non laedere(të mos i bësh dëm askujt)..!!
Deri në qershor të vitit 1999 pasojat e tij të qëndrimit Pacifist i barti vetëm populli i Kosovës..!!
UÇK do të ekzistoj gjithmonë..!!
Kurse ata që e mohuan më vjen keq..!!!

SHPËRNDAJE